De ce merita sa apelezi la serviciul de colantari?

andrei Auto

22

 

 

 

Sa iti personalizezi locuinta sau autoturismul devine mai simplu ca niciodata cu ajutorul celor de la colantaridesign.ro intrucat aici sunt disponibile mai multe servicii, pentru toate nevoile si preferintele. In plus, procedurile sunt foarte simple, nu implica disconfort, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care merita sa apelezi la ele atunci cand ai nevoie.

Colantari

Serviciul de colantari masini este foarte popular si reprezinta o alternativa la vopsirea traditionala, intrucat sunt aduse mai multe avantaje. In primul rand, costurile sunt de minim 4 ori mai mici decat in cazul vopsirii, adica pentru o masina de dimensiuni medii se plateste in jur de 1.200 de lei, iar vopsirea ar fi implicat cel putin 5.000 de lei, fara posibilitati de personalizare. In al doilea rand, intreaga procedura se desfasoara in decurs de cateva ore, fata de cele cateva zile necesare pentru uscarea vopselei proaspete de pe masini.

Stickere pentru masina

O alta solutie pentru personalizarea masinilor care e chiar mai simpla decat colantarea este optarea pentru stickere. Acestea se aplica cu usurinta pe diferite elemente de caroserie, incepand de la portiere, luneta, spoilere, capota si nu numai, iar design-urile sunt foarte variate, precum dungi racing, litere chinezesti, logo-uri si nu numai.

Stickere pentru acasa

In cazul locuintei, stickerele pentru pereti reprezinta o solutie foarte practica pentru personalizarea spatiului, in special pentru ca acestea sunt ideale in orice incapere, de la dormitor, la living, bucatarie, baie, hol, balcon si nu numai. Bineinteles, modelele sunt foarte variate, pentru toate gusturile si preferintele, iar avantajul acestora este ca se aplica cu usurinta, fara a aduce prejudicii peretilor. De asemenea, oricand se doreste se poate renunta la ele, totul fiind foarte simplu, insa si tarifele accesibile reprezinta un avantaj considerabil pentru ca alte proceduri de personalizare se vor dovedi a fi mult mai costisitoare.

You May Also Like..

Care e cea mai simpla modalitate de personalizare a masinii

Cei mai multi dintre soferi isi doresc ca masinile pe care le conduc sa fie personalizate pentru a se deosebi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *