Cel mai eficient mod de a scadea consumul masinii tale

andrei Uncategorized

Este binecunoscut faptul ca GPL-ul este o alternativa la motoarele obisnuite pe motorina sau benzina intrucat acesta se dovedeste a fi avantajos din mai multe puncte de vedere. Cu siguranta viitorul e reprezentat de masinile electrice, insa nu si pana cand nu vor scadea preturile si pana nu va creste autonomia. In acelasi timp, si infrastructura tarii joaca un rol important in acest sens, iar Romania nu sta foarte bine la acest capitol, motiv pentru care multi soferi apeleaza la instalatiile GPL atunci cand isi doresc sa faca economii.

MonteazaGPL este cel mai bun prieten al tuturor celor care isi doresc sa faca trecerea la acest tip de carburant pentru ca dispune de o multime de optiuni, unele sisteme fiind standard, in timp ce altele sunt dedicate unui anumit tip de motor pentru mai multa eficienta.

Mai putine emisii

Protejarea mediului inconjurator reprezinta o preocupare in ziua de azi in conditiile in care toate orasele sunt tot mai poluate, iar gazul petrolier lichefiat este mult mai curat decat benzina si mai ales decat motorina.

Pe termen lung

Aceste sisteme ajuta si la prelungirea duratei de viata a motorului intrucat nu se mai depun substante nocive pe componente, ceea ce presupune ca masinile vor putea circula in conditii optime minim doi, trei ani in plus. Instalatiile sunt foarte fiabile si asigura o garantie de peste 5 ani in unele cazuri, insa durata medie de viata este de peste 10 ani. In schimb, este important ca in tot acest timp sistemele sa fie verificate periodic si nu numai la fiecare doi ani asa cum prevede legea.

Nu scade puterea

Scaderea puterii motorului era sesizata in urma cu multi ani in cazul primelor tipuri de instalatii GPL, insa acestea s-au modernizat, astfel in ziua de azi se prezinta in cele mai bune conditii, iar capacitatea motorului nu este afectata.

Asa faci economii importante

Poate ca cel mai important avantaj adus de MonteazaGPL e reprezentat de economiile facute de soferi la fiecare drum, acesta fiind si principalul motiv pentru care sunt alese sistemele. Preturile variaza, de la 500 de euro in cazul celor standard si pana la 1.000 de euro pentru cele dedicate unui anumit tip de motor, pentru mai multa eficienta. Asadar, investitiile se amortizeaza imediat in cazul celor care parcurg distante lungi si in circa in randul celor care circula in conditii normale, urmand ca mai apoi economiile sa fie resimtite in propriul buzunar. Economiile sunt de circa 40%, cifra care nu are cum sa fie neglijata de nimeni, mai ales in contextul in care preturile carburantilor se afla intr-o continua crestere si au depasit din nou pragul de 5.5 de lei, pe cand gazul petrolier lichefiat este la jumatate de pret.

You May Also Like..

Nu stii unde sa mergi la masaj erotic?

In ziua de azi avem acces la nenumarate modalitati prin care sa ne petrecem timpul liber, iar relaxarea ar trebui […]

Am gasit cele mai bune solutii pentru pardoseala

Pentru pardoseala intotdeauna se gasesc mai multe solutii, motiv pentru care unii dintre noi putem fi pusi in dificultate atunci […]

Cel mai bun aliant in timpul sarcinii

Cel mai sigur moment este acela in care stii ca ai pe cineva langa tine. Mai exact, cand stii ca […]