Animalele de companie pot avea de suferit din cauza insectelor

andrei Uncategorized

Puricii sunt acele mici insecte pe care cu totii ne dorim sa le evitam intrucat muscatura lor provoaca bubite si mancarimi, iar in acest sens exista mai multe solutii, fiind de preferat, insa sa se apeleze la specialisti de la bun inceput pentru eficienta maxima. Avand corpurile de dimensiuni reduse, puricii se ascund cu usurinta intr-o multime de medii si cu toate ca nu au aripi, au capacitatea de a sari pe distante lungi. Asadar, de cele mai multe ori puricii provin de la animalele de companie, de la cainii si pisicile care au acces la exterior intrucat se ascund in blana acestora, iar apoi sunt transportati catre interior.

Semne

Prezenta puricilor poate fi indicata in diferite moduri, printre care si scarpinarea continua a animalelor de companie, fapt cauzat de de disconfortul creat, insa si materiile fecale ale puricilor poate fi un semn al prezentei insectelor. Bineinteles, mancarimile si bubitele reprezinta un alt semn major, dar si ouale acestora, puricii avand abilitatea de a se inmulti foarte repede. De asemenea, insectele pot fi identificate, de obicei, in spatele articolelor de mobilier, in locuri bine ascunse, in lenjeria de pat, in covor sau crapaturi ale peretilor ori podelei si nu numai.

Prevenirea prezentei

Inainte de a se apela la serviciul de dezinsectie purici e mult mai simpla prevenirea prezentei acestora prin asigurarea unui mediu curat, insa spre deosebire de alte insecte, acestea nu sunt atrase neaparat de mediile insalubre, ci sunt transportate din exterior catre interior. In schimb, s-ar putea evita factorii de risc, prin eliminarea tuturor „atractiilor” precum crapaturi, locuri ascunse si nu numai, insa se poate apela si la zgarzi speciale pentru caini sau pisici.

Specialisti

Atunci cand situatia scapa de sub control este important sa ne orientam catre cei mai buni din domeniu care au experienta necesara pentru a se adapta la fiecare caz in parte si sa aduca eficienta maxima. In comert exista produse impotriva puricilor, insa acestea nu promit aceeasi eficienta pe care o au produsele din arsenalul specialistilor, intrucat produsele acestora sunt in concentratii mult mai ridicate si nu sunt accesibile persoanelor fizice. Asadar, acestia dispun si de echipamentele adecvate, dar si de cunostintele necesare pentru a remedia orice problema si toate coloniile de purici, ascunse in orice mediu.

In orice mediu

In acelasi timp, puricii pot fi intalniti in toate spatiile, incepand de la propria locuinta, mijloacele de transport in comun, institutii, scari de bloc, subsoluri, curti, gradini, livezi si in special in locurile frecventate de animale, de unde sunt preluati si transportati catre alte medii. Din acest motiv prezenta acestora nu ar trebui sa fie neaparat o surpriza, nici in cazurile in care clientii nu detin animale de companii pentru ca se gasesc diferite modalitati de a fi adusi la interior.

You May Also Like..

Orice birou poate fi eficientizat

Amenajarea unui birou nu este chiar cea mai simpla sarcina, motiv pentru care este mai bine sa ne lasam pe […]

Poti sa iti dezvolti simplu propriul brand

Afacerea ta poate avea mai multe posibilitati de a se dezvolta in ziua de azi pentru ca mediul online aduce […]

O Austen contemporana

Niciodata nu mi-au placut etichetele si urasc oamenii care-si lasa viata condusa de ele. Am fost, pana acum, tot soiul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *