Cat costa sa apelezi la o banca de celule stem

andrei Uncategorized

Sa asiguri sanatatea celor dragi este mult mai simplu in ziua de azi odata cu evolutia considerabila a medicinei, asa ca daca nu ai mai auzit pana acum de celule stem, poate ca ar trebui sa te interesezi mai mult despre ele. Asadar, acestea sunt cele care dau nastere tuturor celorlalte celule ale corpului, adica peste 200 de tipuri si au abilitatea de a se diviza continuu si capata diferite functii, de la celule ale sangelui, musculare, osoase, ale creierului si nu numai, ajutand la repararea corpului atunci cand este nevoie. Cu alte cuvinte, atunci cand celulele sanatoase au de suferit in urma unui accident sau din cauza evolutiei unei boli, cele stem le vor putea inlocui, dand nastere altora sanatoase, ocazie cu care orice problema se va remedia.

Asadar, aceasta reprezinta o modalitate ideala de a trata diferite afectiuni serioase, in cazul carora ar fi fost necesare alte tratamente mult mai complexe. Din acest motiv, recoltarea de celule stem si depozitarea lor intr-o banca specializata a devenit o procedura tot mai comuna in ziua de azi, iar unul dintre principalele avantaje e reprezentat de faptul ca rata compatibilitatii intre rudele apropiate este foarte mare. Astfel, nu mai e necesara asteptarea pe liste interminabile pentru transplanturi de organe, iar procedurile sunt mult mai simple. De asemenea, celulele stem isi pastreaza proprietatile chiar si dupa mai multe decenii, motiv pentru care odata depozitate vor putea fi folosite oricand se doreste.

Public vs. privat

StemSure reprezinta locul ideal catre care se poate orienta oricine este interesat de prelevarea celulelor stem si depozitarea lor intrucat aceasta este o banca privata, care se deosebeste de cele publice prin politica lor: celulele depozitate vor putea fi folosite doar de catre donatori. In cazul celor publice, donarile se fac in mod anonim, motiv pentru care acestea vor fi folosite oricand este nevoie, insa fara a exista vreo garantie pentru donatori ca si acestia vor putea beneficia la un moment de celulele stem.

Costuri

Bineinteles, vrei sa afli mai multe si despre pret, iar la StemSure ai la dispozitie patru pachete din care poti alege in functie de preferinte, incepand de la cel Basic, pana la cel Complex, Perfect si Perfect+. Cel mai accesibil din punct de vedere financiar, cel Basic impune 1.299 de euro suma la care se adauga si o taxa anuala de stocare de 85 de euro. Pachetul Complex costa 1.399 de euro si impune o taxa de stocare 99 de euro pe an, pe cand cel Perfect este 1.699 de euro si o taxa anuala de 121 de euro. In schimb, cine isi doreste sa aiba parte de cele mai bune conditii va alege pachetul Perfect+ la 2.390 de euro, caz in care stocarea este gratuita.

 

You May Also Like..

Cum se poate folosi uleiul de cocos

Uleiul de cocos este considerat, pentru proprietățile lui, un superaliment si ca urmare citeste despre indicatiile terapeutice ale uleiului de […]

Site-ul meu a crescut mult

Pentru ca in ziua de azi este esential ca orice organizatie sa fie prezenta in mediul online si pentru ca […]

Nu stii unde sa mergi la masaj erotic?

In ziua de azi avem acces la nenumarate modalitati prin care sa ne petrecem timpul liber, iar relaxarea ar trebui […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *