Asasinul regal

andrei Uncategorized

Am terminat de mult cartea care este continuarea Ucenicului Asasinului. Tot fantasy si tot de Robin Hobb scrisa. Are doua volume si 1000 de pagini de parcurs dar sincer va spun, e un fleac! E un fleac fiindca e atat de suprinzatoare, are atat de multe intrigi si parte de o imaginatie debordanta. Singurul lucru care ii lipseste cartii este un dragon care scoate flacari pe nari. Pardon, NU! Nu-i mai trebuie nimic deoarece e mai multe decat completa, mai mult decat captivanta, mai mult decat… fantastica!
Dupa ce am fost martori la initierea copilului si adolescentului Fitz in tainele asasinatului, la esecul sau in educarea pentru Mestesug, acum il urmarim intr-o poveste de dragoste interzisa, ii tinem pumnii pentru o recuperare rapida dupa o otravire mai ceva ca in filme si incepem sa iubim pe noua regina a curtii, o tanara curajoasa si cu un suflet atat de mare incat avem impresia ca avem din nou de-a face cu o printesa/regina legendara.
Acum regele Schrewd devine o leguma, printul Verity, viitorul rege se lupta cu indarjire cu piratii Corabiilor Rosii construind nave de lupta pe mare si depunind toate resursele pentru a nu-si lasa tarmurile pe mainile lor. Regal e din ce in ce mai meschin, vedem ca nu are urma de omenie in el, ca e in stare sa cucereasca tronul care crede ca i se cuvine prin orice metoda si inlaturand pe oricine ii sta in cale.

Va reusi FitzChivalry sa scape de nevatamat? Va putea sa ramana alaturi de Molly a lui cea cu fuste rosii de-acum devenita femeie? Aceste lucruri le aflati din aceste doua volume din partea a doua pe care nu le veti putea lasa din mana. Eu in 7 ore pe tren, desi eram extrem de obosita, aproape am dat gata unul din ele acum doua saptamani (stiu ca a durat mult pana sa scriu despre acest sequel).
Cartea o gasiti pe libraria online Libris la un pret de 49.9 lei. Partea a III-a din pacate nu este tradusa in romaneste, lucru care insa nu m-a oprit sa o comand de pe un site strain. O astept cu nerabdare deoarece sunt foarte curioasa de urmare. Va recomand din toata inima sa cititi macar cartile in romana, va spun sincer, nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult genul fantasy si cu siguranta voi mai cauta si alte carti ale scriitoarei.

You May Also Like..

Cum se poate folosi uleiul de cocos

Uleiul de cocos este considerat, pentru proprietățile lui, un superaliment si ca urmare citeste despre indicatiile terapeutice ale uleiului de […]

Site-ul meu a crescut mult

Pentru ca in ziua de azi este esential ca orice organizatie sa fie prezenta in mediul online si pentru ca […]

Nu stii unde sa mergi la masaj erotic?

In ziua de azi avem acces la nenumarate modalitati prin care sa ne petrecem timpul liber, iar relaxarea ar trebui […]