Pe aripi de curcubeu

andrei Uncategorized

In plasmuiri de departe am gasit o frantura de culoare care mi-a furat ratiunea pentru un moment. Culoarea culorilor, perfectiunea care intrunea nuantele vietii. Vazandu-ma atat de fascinata un spiridus m-a intrebat daca stiu cum se numeste acel moment de fericire si i-am spus cu lacrimi in ochi: “Un moment de fericire alaturi de pete de culoare?… Nu stiu, inca nu i-am gasit un nume.” In ghidusia lui mi-a spus ca unii ii spun curcubeu, altii rogvaiv, insa numele sau real nu e spus, e simtit… Cei care stiu cu adevarat sa priveasca dincolo de aparente, cei care stiu sa adune intr-o inchipuire focul, apa, lumina nu vor incerca sa-l materializeze, vor incerca sa-l traiasca!

Multumesc Andres, promit sa ma “intind” data viitoare.
Later Edit: Fotografia este facuta de un prieten tare talentat, pe-aici, pe meleagurile romanesti.


plasmuiri de departe am gasit o frantura de culoare care mi-a furat ratiunea pentru un moment. Culoarea culorilor, perfectiunea care intrunea nuantele vietii. Vazandu-ma atat de fascinata un spiridus m-a intrebat daca stiu cum se numeste acel moment de fericire si i-am spus cu lacrimi in ochi: “Un moment de fericire alaturi de pete de culoare?… Nu stiu, inca nu i-am gasit un nume.” In ghidusia lui mi-a spus ca unii ii spun curcubeu, altii rogvaiv, insa numele sau real nu e spus, e simtit… Cei care stiu cu adevarat sa priveasca dincolo de aparente, cei care stiu sa adune intr-o inchipuire focul, apa, lumina nu vor incerca sa-l materializeze, vor incerca sa-l traiasca!

Multumesc Andres, promit sa ma “intind” data viitoare.
Later Edit: Fotografia este facuta de un prieten tare talentat, pe-aici, pe meleagurile romanesti.

You May Also Like..

Cum se poate folosi uleiul de cocos

Uleiul de cocos este considerat, pentru proprietățile lui, un superaliment si ca urmare citeste despre indicatiile terapeutice ale uleiului de […]

Site-ul meu a crescut mult

Pentru ca in ziua de azi este esential ca orice organizatie sa fie prezenta in mediul online si pentru ca […]

Nu stii unde sa mergi la masaj erotic?

In ziua de azi avem acces la nenumarate modalitati prin care sa ne petrecem timpul liber, iar relaxarea ar trebui […]