Pe aripi de curcubeu

andrei Uncategorized

In plasmuiri de departe am gasit o frantura de culoare care mi-a furat ratiunea pentru un moment. Culoarea culorilor, perfectiunea care intrunea nuantele vietii. Vazandu-ma atat de fascinata un spiridus m-a intrebat daca stiu cum se numeste acel moment de fericire si i-am spus cu lacrimi in ochi: “Un moment de fericire alaturi de pete de culoare?… Nu stiu, inca nu i-am gasit un nume.” In ghidusia lui mi-a spus ca unii ii spun curcubeu, altii rogvaiv, insa numele sau real nu e spus, e simtit… Cei care stiu cu adevarat sa priveasca dincolo de aparente, cei care stiu sa adune intr-o inchipuire focul, apa, lumina nu vor incerca sa-l materializeze, vor incerca sa-l traiasca!

Multumesc Andres, promit sa ma “intind” data viitoare.
Later Edit: Fotografia este facuta de un prieten tare talentat, pe-aici, pe meleagurile romanesti.


plasmuiri de departe am gasit o frantura de culoare care mi-a furat ratiunea pentru un moment. Culoarea culorilor, perfectiunea care intrunea nuantele vietii. Vazandu-ma atat de fascinata un spiridus m-a intrebat daca stiu cum se numeste acel moment de fericire si i-am spus cu lacrimi in ochi: “Un moment de fericire alaturi de pete de culoare?… Nu stiu, inca nu i-am gasit un nume.” In ghidusia lui mi-a spus ca unii ii spun curcubeu, altii rogvaiv, insa numele sau real nu e spus, e simtit… Cei care stiu cu adevarat sa priveasca dincolo de aparente, cei care stiu sa adune intr-o inchipuire focul, apa, lumina nu vor incerca sa-l materializeze, vor incerca sa-l traiasca!

Multumesc Andres, promit sa ma “intind” data viitoare.
Later Edit: Fotografia este facuta de un prieten tare talentat, pe-aici, pe meleagurile romanesti.

You May Also Like..

Orice birou poate fi eficientizat

Amenajarea unui birou nu este chiar cea mai simpla sarcina, motiv pentru care este mai bine sa ne lasam pe […]

Poti sa iti dezvolti simplu propriul brand

Afacerea ta poate avea mai multe posibilitati de a se dezvolta in ziua de azi pentru ca mediul online aduce […]

O Austen contemporana

Niciodata nu mi-au placut etichetele si urasc oamenii care-si lasa viata condusa de ele. Am fost, pana acum, tot soiul […]