O Austen contemporana

andrei Uncategorized

Niciodata nu mi-au placut etichetele si urasc oamenii care-si lasa viata condusa de ele. Am fost, pana acum, tot soiul de persoane, iar acest lucru m-a ajutat sa fiu cine sunt astazi. Maine, cine stie?!?
Sunt o persoana constienta de capacitatile si limitele sale… De asemenea, stiu cat de departe pot ajunge prin forte proprii, in ciuda a ceea ce cred altii care, fiindca EI nu pot, au impresia ca cel care poate o face cu ajutorul pilelor sau altor tertipuri murdare la care probabil EI ar recurge in secunda doi numai ca sa fie bine vazuti, placuti, etc. Desigur, acele persoane nu vor putea nicaieri ajunge fara a se injosi considerabil in ochii celor apropiati, deoarece mai devreme sau mai tarziu cei din jur descopera mizeria din ceea ce se numeste caracterul lor.
Ma deranjeaza cum unii procedeaza asa cum era pe vremuri: eticheteaza o persoana si spun asta in lumea.

Putin imi pasa mie ce crezi tu, fiinta cu minte cat un gandac de bucatarie si suflet mizerabil, atata timp cat iti pastrezi parerile la tine acasa… Atunci cand incepi sa-ti mananci sufletul anterior caracterizat, atunci da, devine problema mea. Fiindca TU nu ai dreptul sa pui etichete!!!
PUNCT!
PS: Atata timp cat “te mananca” de pseudonimul meu, o voi lua personal… Mai ales ca am aflat ca te manca de multa vreme.

You May Also Like..

Nu stii unde sa mergi la masaj erotic?

In ziua de azi avem acces la nenumarate modalitati prin care sa ne petrecem timpul liber, iar relaxarea ar trebui […]

Am gasit cele mai bune solutii pentru pardoseala

Pentru pardoseala intotdeauna se gasesc mai multe solutii, motiv pentru care unii dintre noi putem fi pusi in dificultate atunci […]

Cel mai bun aliant in timpul sarcinii

Cel mai sigur moment este acela in care stii ca ai pe cineva langa tine. Mai exact, cand stii ca […]