Impreuna ne putem distra asa cum se cuvine

andrei Uncategorized

Trupa Haiducii lui 7 cai este o formatie ce are melodii de suflet și prin intermediul lor  se doreste sa se transmita trairile, iar piesele se remarcă prin originalitatea textelor, prin orchestrație și interpretare, asftel dorind sa bucure fanii.

Odata cu lansarea noului proiect Haiducii lui 7 cai, s-a creat o colaborare cu artistul din Ardeal, Florin Vos, alături de care au înregistrat piesa “Cântecul Haiducului”, la care s-a filmat şi un videoclip. Versurile, muzica si videoclipul piesei “Cântecul haiducului”,nu fac altceva decat sa te poartă și sa te întoarca  în timp aducându-ne aminte de viața haiducului și de simboluri, credințe tradiționale românești: haiduci, codru verde, murg, izvor.

Fiecare piesa a trupei Haiducii lui 7 cai are o tenta de popular, dar cu influente mari in zona rock. Astfel s-a creat un stil de popular-rock. Acest stil de muzica a prins foarte bine la fani, care au fost incantati de o astfel de combinatie care poate parea ciudata. Insa, ciudata sau nu, melodiile lor binedispun si aduc aminte prin versurile lor de ceea ce este romanul si incotro trebuie sa se indrepte el.

Cred ca acesta este motivul pentru care melodiile trupei au prins atat de bine fiindca au avut acel ceva romanesc in el care a atras extrem de multa lume. Cu o combinatie extraordinar de interesante a linie melodice, dar si cu o atitudine mereu pozitiva, baietii de la Haiducii au stiut sa isi faca un drum in industria muzicala.

Desi sunt destul de vechi ca si trupa, 18 ani de activitate continua, cei trei baieti au stiut sa se mentina si sa isi formeze un public fidel care i-a urmat.

Faptul ca oamenii i-au urmat de-a lungul timpului arata faptul ca baietii au stiut sa isi fidelizeze publicul cu produse inedite si de foarte buna calitate.

Pe site-ul https://haiduciilui7cai.ro/ veti gasi informatii despre istoria trupei, premiile pe care le-au castigat, concursurile la care au participat.De asemenea se vor gasi informatii despre melodii trupei, poze si inregistrari, modalitatea de contact a trupei in cazul in care iti doresti sa creeze o atmosfera inedita la cel mai important eveniment din viata ta.

Asadar, daca iti doresti ca acesti baieti sa faca parte din viata ta, chiar si pentru un moment, viziteaza, https://haiduciilui7cai.ro/ si-ti vei da seama ca ai facut cea mai bun alegere.

 

You May Also Like..

Cum se poate folosi uleiul de cocos

Uleiul de cocos este considerat, pentru proprietățile lui, un superaliment si ca urmare citeste despre indicatiile terapeutice ale uleiului de […]

Site-ul meu a crescut mult

Pentru ca in ziua de azi este esential ca orice organizatie sa fie prezenta in mediul online si pentru ca […]

Nu stii unde sa mergi la masaj erotic?

In ziua de azi avem acces la nenumarate modalitati prin care sa ne petrecem timpul liber, iar relaxarea ar trebui […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *