Cum se poate folosi uleiul de cocos

andrei Uncategorized

Uleiul de cocos este considerat, pentru proprietățile lui, un superaliment si ca urmare citeste despre indicatiile terapeutice ale uleiului de cocos.

Proprietati ale uleiului de cocos:

-Accelerează arderea grăsimilor

-Este remediu natural pentru boala Alzheimer

-Uleiul de cocos protejează inima (protecție cardiovasculara)

-Uleiul de cocos combate inflamațiile; Uleiul de cocos pare să aiba un efect direct de suprimare a substanțelor chimice responsabile pentru apariția inflamației.Fata de medicamentele cu rol antiinflamator care majoritatea au efecte secundare, printre care afecțiuni gastrice, uleiul de cocos nu are niciun efect secundar.

-Detoxifiază-ți organismul cu ulei de cocos

-Uleiul de cocos ajută la reducerea grăsimii abdominale

-Are efecte anti-imbatranire, mai ales pentru piele; Uleiul de cocos, foarte bun datorită conținutului bogat în antioxidanți, prezintă proprietăți anti-imbatrânire deoarece este bogat în vitamina A și vitamina E, vitamine care întârzie procesul de îmbătrânire. Oxidarea constituie principalul motiv pentru îmbătrânirea pielii, iar uleiul de cocos poate reduce efectul nociv al radicalilor liberi. Deoarece conține antioxidanți eficienți contribuie la estomparea ridurilor fine și a petelor de vârstă, conferind luminozitate și prospețime tenului, fiind un excelent tratament natural care menține pielea tânără mai mult timp.

-Uleiul de cocos ajută la menținerea densității osoase;Calciul și magneziul sunt importante pentru dezvoltarea de oase puternice și menținerea rezistenței osoase. Uleiul de cocos ajută corpul să absoarbă calciu și magneziu și totodată previne osteoporoza.

-Menține sănătătea glandei tiroide; Proprietățile uleiului de cocos contribuie la funcționarea glandei tiroide, cresc rezerva de energie a organismului și stimulează metabolismul. Uleiul de cocos susține funcția tiroidiană cu rol în procesarea vitaminelor și mineralelor, producția hormonală și dezvoltarea sănătoasă la copii.

-Uleiul de cocos are proprietăți antifungice și antimicrobiene

-Este util în lupta cu candidoza; Uleiul de cocos conține acizi grași care prezintă proprietăți antimicrobiene și antifungice, stimulează activitatea sistemului imunitar, reduc dezvoltarea în exces a candidei și readuc echilibrul în corp.

-Uleiul de cocos ajută la restabilirea echilibrului hormonal

Consumul de alimente bogate în acizi grași cum sunt cei din uleiul de cocos permit un mai bun control al producției de hormoni. Corpul are nevoie de diverși acizi grași pentru a produce hormoni, inclusiv acizi grași saturați și colesterol. Aceste grăsimi reduc inflamațiile, stimulează metabolismul și scăderea în greutate. Prin susținerea funcției tiroidiene, uleiul de cocos ajută la reglarea producției hormonale.

-Are multiple beneficii pentru ten

-Ulei de cocos are multiple beneficii și pentru păr

-Uleiul de cocos are beneficii pentru corp

 

You May Also Like..

Site-ul meu a crescut mult

Pentru ca in ziua de azi este esential ca orice organizatie sa fie prezenta in mediul online si pentru ca […]

Nu stii unde sa mergi la masaj erotic?

In ziua de azi avem acces la nenumarate modalitati prin care sa ne petrecem timpul liber, iar relaxarea ar trebui […]

Nu trebuie sa platesti mult pentru lenjerii de pat

Ne aflam in cea mai frumoasa luna din an si ne asteptam ca totul sa fie perfect in aceasta perioada. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *