Orice sofer trebuie sa fie protejat in trafic

andrei Uncategorized

Toti soferii isi doresc ca autoturismele pe care le conduc sa fie dotate cu cele mai importante functii, insa o oglinda retrovizoare cu camera se dovedeste a fi o adevarata necesitate in ziua de azi. Unde gasesti? E simplu, la iUni pentru ca aici e disponibila o gama foarte variata de produse, pentru toate nevoile si preferintele. Mai mult, dispozitivele pot fi adaptate pentru nevoile tuturor tipurilor de soferi, fiind dotate cu fel si fel de functii de ultima generatie.

Inregistrare non stop

Chiar nu e deloc comod sa fii nevoit sa verifici tot timpul momentul in care memoria camerei auto s-a epuizat, asa ca multe dintre acestea dispun de functia inregistrarii in bucla. Ce inseamna acest lucru? Ca filmarile vechi vor fi sterse automat si inlocuite cu cele noi, fapt care clar te scapa de griji.

Oricine poate folosi dispozitivele

O oglinda retrovizoare cu camera este foarte usor de folosit, iar toate functiile sale pot fi descoperite cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet. Totul e foarte simplu si intuitiv, asa ca nimeni nu va avea parte de probleme din acest punct de vedere.

Performante maxime

Bineinteles conteaza mult si performante, iar pe masura ce acestea cresc, cu atat si rezultatele sunt mai bune, asa ca imaginea full HD este mai mult decat suficienta, alaturi de unghi de filmare de 170 de grade. De asemenea, multe camere filmeaza in conditii perfecte si in cursul noptii, iar imaginile pot fi urmarite imediat, direct pe ecranul incorporat de cativa inchi.

Un display generos poate fi util pentru ca se pot fi urmarite imediat imaginile inregistrate, inainte de a se transfera catre un alt dispozitiv, iar cum camera este si touchscreen, e mult mai usor de folosit. De asemenea, formatul inregistrarilor este .mov, care este citit de orice alt dispozitiv, fie ca vorbim de un laptop, telefon sau tableta, iar utilizatorii au posibilitatea de a alege din mai multe tipuri de rezolutii, in functie de nevoi sau preferinte.

Castiga timp

Cine are nevoie de asemenea device-uri, cu siguranta, merita sa apeleze la iUni pentru ca acesta e un online foarte bine organizat si dotat, unde sunt suficiente doar cateva minute pentru a plasa o comanda, astfel ca se fac economii considerabile de timp. Totusi, daca esti mai nehotarat si nici nu te pricepi, oricand poti sa mergi in showroom-ul din Bucuresti, unde poti testa fiecare produs in parte, ocazie cu care vei sti ca ai luat cea mai inspirata decizie. De asemenea, preturile sunt bune, asa ca nimeni nu va face un important efort din punct de vedere financiar pentru a putea alege produsele sale preferate.

You May Also Like..

Avantajele jocurilor de construit pentru copii

Din momentul in care un copil isi coordoneaza miscarile ii va fi foarte simplu sa construiasca orice isi doreste. Copiii […]

Sa muti mobila este mai usor decat te-ai fi asteptat

Stim ca nu este deloc simplu si comod sa te muti si stim cat de neplacute sunt asemenea momente. Tocmai […]

Gestioneaza fiecare situatie cu sprijinul specialistilor

In cazul business-urilor si persoanelor publice cea mai mica neatentie ii poate costa mult. Publicul taxeaza online fiecare gresala si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *