Ceasurile inteligente – un nou trend

Ceasurile inteligente sunt niste dispozitive foarte populare in ziua de azi, intrucat sunt accesibile din punct de vedere financiar, dar aduc si foarte multe functii utile. Asadar, modelele sunt suficient de variate in magazine, pentru a multumi pe oricine si cu totii ne putem orienta catre iUni unde activitatea se desfasoara online. In schimb, este disponibil si un showroom in Bucuresti unde putem merge pentru a testa produsele, iar pe aceasta cale vom fi siguri intotdeauna ca am luat cea mai buna decizie.

25

Autonomie

Indiferent de modelul ales, autonomia asigurata este de minim 3, 4 zile sau chiar mai mult, insa aceasta este influentata de intensitatea cu care sunt folosite dispozitivele. De obicei, capacitatea medie a bateriei este de 400 mAh, iar pentru o incarcare completa sunt de ajuns pana la 3 ore, totul fiind foarte simplu si comod.

Estetica

Cu totii ne dorim un accesoriu care sa arate bine din toate punctele de vedere, iar ceasurile inteligente sunt foarte variate din acest punct de vedere, intrucat unele se prezinta sub forma unor ceasuri obisnuite, elegante, in timp ce altele par desprinse din viitor. Asadar, modelele sunt diversificate, atat pentru femei, cat si pentru barbati sau copii.

Diferite functii

Cine alege un smartwatch are la dispozitie o multime de functii menite sa usureze diferite activitati, precum vorbitul la telefon, care se poate efectua direct de la incheietura mainii. La fel de simplu este sa fie verificate si mesajele sau notificarile, totul fiind mult mai discret, insa sunt incorporate si multe alte functii, printre care cea de monitorizare a somnului, intrucat odihna este importanta pentru fiecare dintre noi. Se gasesc si foarte multe functii care ii ajuta pe sportivi sa isi imbunatateasca performantele, insa nu lipsesc nici altele obisnuite, precum alarma, calendar, meteo, redarea muzicii din telefon, functia antifurt si multe altele.

Leave a Comment