Despre suplimentele Femibion 1

Orice femeie se va simti grozav pe perioada sarcinii daca va avea grija la toate detaliile intrucat acestea pot influenta si sanatatea bebelusilor, motiv pentru care Femibion reprezinta cel mai bun prieten al viitoarelor mamici, aducand cele mai bune sfaturi si suplimentele alimentare adecvate.

Obiceiuri corecte

Alimentatia joaca un rol esential atat inainte de concepere, cat si in timpul sarcinii, motiv pentru care este esential sa fie consumate cinci sau sase mese echilibrate pe zi, fara sa fie omisa niciuna. Totusi, acestea nu sunt intotdeauna de ajuns pentru a prelua toti nutrientii necesari, motiv pentru care se pot administra si suplimente pentru sarcina, care nu au rolul de a inlocui o masa, ci doar de a completa. Alcoolul trebuie evitat cu orice pret, la fel si fumatul, dar si expunerea la fum de tigara, intrucat toate pot avea efecte negative asupra bebelusului. In schimb, este important sa se consume cat mai multe lichide, pentru ca hidratarea este esentiala, insa trebuie evitata cafeaua si bauturile ce contin coloranti artificiali.

Sport si odihna

Pentru ca starea generala de sanatate sa fie pastrata este esential ca viitoarele mamici sa faca sport, in special pentru ca acesta ajuta si la reducerea stresului. Totusi, un program adecvat de exercitii se va realiza impreuna cu mediul, intrucat acesta va determina cu exactitate care sunt miscarile ce pot fi efectuate. In acelasi timp, Femibion recomanda si un somn odihnitor, de minim 8 ore in fiecare seara, insa si cele mai comode articole vestimentare, alaturi de incaltaminte de calitate, care nu oboseasca picioarele.

Cu alte cuvinte, impreuna cu Femibion si medicul personal e mult mai usor pentru fiecare femeie sa aiba parte de o sarcina care sa se desfasoare corect, bucurandu-se de o experienta placuta, pentru ca bebelusii sa aiba parte de cele mai bune conditii inca de la primii pasi pe lume.

Leave a Comment