Tigarile electronice pentru incepatori, ideale la inceput de drum in universul vapatului

Daca esti in cautarea unui dispozitiv nou, care sa iti ofere cam tot ce avea mai bun o tigara obisnuita, dar fara nicotina si cu arome excelente, fara fum si ardere, fara mirosuri foarte greu de suportat tigara electronica este alegerea ideala. Nu costa mult, o gasesti in toate magazinele online de profil, de exemplu in Magazinul Voore, lichidul pentru reincarcare este suficient in fiecare doza ca tu sa te bucuri de senzatiile placute oferite mai mult timp. Pentru cei care erau fumatori inainte de a descoperi tigarile electronice, noile dispozitive moderne sunt o varianta necostisitoare si cu rezultate bune de a se lasa de fumat treptat. Tigarile electronice se vand de obicei in kituri speciale cu tot ce iti trebuie pentru o experienta placuta de fiecare data.

La inceput vei folosi tigari electronice incepatori, cu u design placut si usor de utilizat in orice imprejurare. Voore are astfel de kituri la preturi bune, sunt confectionate din materiale rezistente si usoare, au capacitati mari ale cartusului, pod-ului, la nevoie alimentarile cu lichid se realizeaza prin partea superioara, alimentarea e la fel de simpla, acumulatorii au capacitati mari, deci aceste tigari electronice incepatori pot fi utilizate pentru mai mult timp fara a fi nevoie de reincarcare. Nivelul acumulatorilor este usor de vazut prin intermediul indicatorilor LED, cele mai multe modele de la Voore au si porturi micro USB, functii de incarcare USB, in kituri sunt disponibile si sticlute de reumplere, manuale de utilizare si cabluri USB pentru incarcare.

Atomizoarele sunt din otel inoxidabil, au capacititati suficiente pentru vapare fara probleme oriunde, pot fi dotate cu reglaj de aer si functioneaza cu capsule. Modulul are functii de protectie la scurtcircuit visit to read this web site, cand exista o pozitionare incorecta a atomizorului, cand acumulatorul are un nivel scazut, cand se supraincalzeste sau supraincarca.

Ce avantaje au tigarile electronice pentru incepatori?

·         Sunt usor de folosit, se pot lua oriunde fara a fi nevoie de alte accesorii;

·         Se incarca rapid si permit utilizarea pe o perioada lunga de timp;

·         Pot avea cantitati mai mici de nicotina sau pot fi fara nicotina in lichidul de reincarcare;

·         Designul e foarte atragator si odata ce sunt folosite te vei obisnui rapid cu ele;

·         Au arome deosebite care te vor face sa uiti de gustul de tigara obisnuita, unele pot avea si gust de tutun pe langa alte arome ca sa pastreze senzatia unei tigari reale;

·         Sunt usor de depozitat si de intretinut bonusuri, firmele care le vand asigura si service pentru ele, au garantii extinse si se repara rapid;

·         Nu dau dependenta puternica, asa cum o face o tigara obisnuita, te poti lasa de ele fara probleme mai ales daca alegi variantele fara nicotina, doar cu gust si aroma placuta in timpul vapatului.

Leave a Comment