Implantul dentar – redă încredere în zâmbetul tău

Imaginea este un element foarte important în orice context din ziua de astăzi, motiv pentru care ne străduim să facem o primă impresie foarte bună de fiecare dată. Cu toate acestea, este posibil ca unele detalii precum un zâmbet ușor imperfect să ne stea în cale și să ne împiedice să ne bucurăm de micile probleme ale vieții. Pentru astfel de probleme, există, bineînțeles și soluții foarte eficiente precum un implant dentar care poate să te ajute să acoperi lipsa unui dinte, fără prea mult efort. Acestea sunt benefice pentru zâmbetul tău și pe termen lung, iar dacă îți dorești să îți recapeți încrederea în zâmbetul tău nu există o alternativă mai potrivită.

Implanturile dentare păstrează dinții naturali intacți

Un avantaj bine cunoscut al implantului dentar este faptul că nu afectează în niciun fel dinții care se află în jurul celui înlocuit. Acest lucru se întâmplă prin prisma faptului că dinții nu trebuie să fie frezați pentru a se plasa pe ei punți sau coroane.

Păstrează osul sănătos după extracția dentara

În urma extracției osul alveolar se resoarbe cu 25% în primul an, continuând astfel pe parcursul următorilor ani. Astfel, în acest moment, implantul dentar reprezentă singura opțiune din medicina dentară care poate stimula formarea osului natural și care previne poate preveni aspectul îmbătrânit al feței.

Durată de viață mai lungă

Un implant dentar va avea o rezistență în timp mult mai mare față de punțile și coroanele care trebuie să fie plasate pe dinții naturali. Astfel, dacă o punte dentară poate avea o durată de viață cuprinsă între 7 și 10 ani, un implant îți garantează un zâmbet perfect pentru tot restul vieții. Acesta este acea mai bună soluție pe termen lung și igienizat și curățat corespunzător, acesta poate să reziste în stare perfectă de funcționare.

Îmbunătățește masticație

Alegerea unui implant poate să aducă beneficii și asupra masticației, reoferindu-i danturii date, posibilitatea de a funcționa la capacitate maximă. De asemenea, aceasta oferă pacienților siguranța și încredere în situații sociale  îmbunătățind fizionomia feței, zâmbetul și sănătatea orală generală. Totodată, acestea reușesc să ofere o stabilitate excelentă, în comparație cu protezele simple.

Igiena orală nu se schimbă

A avea un implant dentar nu înseamnă că trebui să faci ceva diferit în ceea ce privește sănătatea ta dentară. Acesta se curăță exact ca un dinte normal, iar la o perioadă de timp, este indicat un detartraj, care să mai ușureze dinții.

Soluție mai puțin costisitoare pe termen lung

Deși în primă fază ar putea părea mai costisitor să încerci un implant dentar, în timp, pacienții își dau seamă că au făcut o investiție inteligentă. La Stoma Urgent ai posibilitatea de a-ți pune un implant dentar cu doar 1000 de lei, aceasta fiind o ofertă unică în România. Te poți interesa și de alte soluții precum implant zirconiu și multe altele. Apelează la Stoma Urgent pentru a le afla pe toate!

Leave a Comment