Videochatul – cel mai profitabil job al secolului XXI

Unul dintre cele mai controversate, dar și cele mai plătite domenii de activitate și anume videochatul, începe cu mași mici și siguri să nu mai reprezinte un subiect atât de controversat în societate. Acest lucru se datorează în special faptului că oamenii au început să se informeze mai mult și să conștientizeze faptul că acest job nu presupune întreținerea de relații intime în schimbul unor sume de bani, nemaifiind astfel un subiect tabu, ci doar un job profitabil, care nu presupune eforturi fizice sau intelectual enorme.

Videochatul, după cum îi spune și denumirea, presupune inițierea și menținerea unor discuții, despre orice subiect posibil, prin intermediul apelurilor video. Nu este necesar sau obligatoriu ca sesiunea să ia o turnură erotică, mulți dintre clienți dorindu-și doar un partener de discuție dispus să-i asculte și nimic mai mult. Astfel că, pe lângă frumusețe, inteligența și creativitatea pot reprezenta atuuri incontestabile, fetele nemaifiind apreciate doar pentru aspectul lor fizic. Foarte importante în acest domeniu sunt inteligența, carisma, capacitatea de a purta și întreține o conversație, creativitatea, cultura generală, tonalitatea vocii sau chiar alte talente personale. Așadar, reprezintă un mediu prielnic în care acestea își pot descoperi noi veleități sau să le dezvolte pe cele deja existente. În plus, este o oportunitate excelentă de a consolida încrederea în propria persoană, de a se dezvolta atât psihic, cât și emoțional, dat fiind faptul că zi de zi se ia contact cu persoane noi, povești diferite, experiențe diferite, ceea ce cântărește extrem de multă în această direcție.

La Studio Safir ne-am dorit să creăm un mediu cât mai confortabil și prietenos care să le ajute pe fete să scape mai ușor de emoții și orice fel de inhibiții. Echipa noastră este formată exclusiv din femei deoarece ne-am dorit să eliminăm presiunea pe care ar fi putut-o aduce asupra fetelor o prezență masculină. Toate cele prezente în Studio Safir sunt astfel ca o mare familie, care se sprijină necondiționat și se ajută reciproc în drumul și dezvoltarea personală pe care o aduce cu sine această experiență.

Să nu uităm de latura financiară. Evident că în momentul în care ești în căutarea unui nou loc de muncă, factorul financiar are cel mai puternic cuvânt de spus. Astfel că, dacă nu te mulțumești cu puțin și îți dorești sume mari încă de la început, acesta este jobul ideal pentru tine. O tânără fără experiență, timorată, emoționată sau rușinată, care nu poate menține o discuție pentru prea mult timp poate câștiga chiar și 400 de euro lunar, ca salariu de plecare. În schimb, fetele cu experiență, care reușesc să mențină viu interesul interlocutorului minute în șir, pot ajunge să câștige chiar și 4000 de euro lunar. Reușești astfel să câștigi mult, cu investiții minime, ceea ce face din videochat cel mai profitabil job al secolului.

Leave a Comment