Reconditioneaza aspectul locuintei tale cu ajutorul vopselei de exterior Ton Corner

Imaginea pe care o oferiti locuintei dumneavoastra pe exterior poate reprezenta un procent mai mare din aspectul general al acesteia, decat cea interioara. Tocmai din acest punct de vedere este foarte important sa acordati o atentie speciala modului in care amenajati exteriorulul. Obiectele de decor si toate celelalte detalii minore au un impact semnificativ asupra cadrului final, insa cel mai important aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere ramane vopseua. Asadar, la TonCorner va asiguram o gama variata de formule si culori de vopsea exterior, astfel incat sa reusiti sa conturati imaginea ideala a a locuintei pe care v-ati dorit-o dintotdeauna.

Nuante si culori nelimitate

Culoarea de baza pe care o alegi in vederea vopsirii unor suprafete de o asemenea amploare poate spune foarte multe lucruri depre propria personalitate, de aceea este nevoie sa acordati timp suficient luarii acestei decizii. Noi, la TonCorner vrem sa fim pregatiti sa va ajutam indiferent de decizia pe care al luat-o si tocmai in acest sens am conturat o gama extrem de variata de nuante si culori disponibile. In acest fel ne dorim sa putem propune cel putin o varianta optima pentru fiecare client ce alege sa ne treaca pragul, fizic sau virtual. Fie ca doriti nuante neutre, clasice, alegerile inedite, culorile puternice sau chiar cele neon, aveti garantia ca la noi veti gasi o vopsea care sa va indeplineasca in totalitate preferintele si nevoile pe care vi le-ati setat.

Vopsea fatada

Calitate incontestabila

Gama larga de vopseluri pentru exterior disponibila in magazinele noaste a avut parte de investitii continue in ceea ce priveste dezvoltarea celei mai bune formule. Acest lucru s-a reflectat in calitatea pe care o dispune orice vopsea lavabila TonCorner. Optiunile disponibile la noi pe site garanteaza rezistenta pe parcusul unei perioade foarte mari de timp, ceea ce inseamna ca nu va fi nevoie sa investiti in schimbarea aspectului exterior al locuintei dumneavoastra decat in momentul in care va hotarati ca doriti sa adoptati o noua culoare. Asadar, odata aplicata vopseaua TonCorner, nu va mai fi nevoie sa acordati un buget special in acest sens pentru foarte multi ani de la momentul aplicarii.

Preturi si oferte avantajoase

La TonCorner ne dorim ca ai nostri clienti sa dispuna de cele mai avantajoase si rentabile oferte. Astfel ca, am conturat preturi extrem de accesibile, invers proportionale cu cantitatea de produs comadata, ceea ce reprezinta un adevarat avantaj in ceea ce priveste vopsirea unor suprafete extrem de mari, precum exteriorul locuintei.. De asemenea, asiguram transportul prin curier rapid oriunde in tara, la doar 19 lei pentru primul kilogram, urmand ca pentru fiecare kilogram in plus sa se adauge cate1,6 lei la costul final.

Leave a Comment