Fabrica de Vacanțe te trimite în vacanța visurilor tale

Plănuiești un city break în Roma și vrei să vezi care sunt cele mai bune oferte? La Fabrica de Vacanțe te surprindem cu cele mai interesante oferte, în așa fel încât să nu stai deloc pe gânduri, pentru că lucrurile frumoase se fac atunci când nu stai să analizezi prea mult. Un city break în Roma este un vis pe care mulți dintre noi îl avem, dar puțini reușim să ni-l îndeplinim, însă alături de noi, cei de la Fabrica de Vacanțe, este mai ușor ca niciodată să pleci în mult doritul city break în Roma.

Roma este unul dintre cele mai frumoase și mai vechi orașe din lume. Istoria Romei se întinde pe peste 2500 de ani și a fost un centru de putere, politică, cultură și dezvoltare de la începuturile sale. Crearea orașului este plină de legende și mitologie și există diverse relatări despre cum a fost construit acest loc maiestuos. Odată cu trecerea timpului, în oraș au fost construite diverse monumente, palate și clădiri religioase, iar acestea sunt acum frumoase atracții turistice și o reamintire a trecutului glorios al orașului. Roma este clasată în mod constant drept una dintre destinațiile turistice de top din Europa și cu obiective precum Colosseumul și Vaticanul, este ușor de înțeles de ce.

Dacă alegeți un city break în Roma, iată ce merită să vedeți!

  1. Colosseumul

Această structură puternică este unul dintre cele mai renumite și emblematice repere din lume, iar o călătorie la Roma nu ar fi completă fără vizitarea Colosseumului. Această clădire a fost folosită pentru a organiza jocuri, turnee de gladiatori și alte forme de divertisment.

  1. Piața Sf. Petru

Roma deține o țară mică în interiorul unei țări – Vaticanul. Acest stat independent este unul dintre cele mai importante situri religioase din lume, iar Piața Sf. Petru este un loc emblematic unde au avut loc multe evenimente semnificative.

Situată în partea din față a statului Vatican, piața este de fapt circulară și este încadrată de două seturi uriașe de colonade, iar pe aceste coloane sunt frumoase statui ale diferitelor figuri religioase și ale papilor anteriori.

  1. Bazilica Sf. Petru

Probabil cea mai recunoscută și celebrată clădire religioasă din lume, Bazilica Sf. Petru este un adevărat triumf al puterii și decadenței religiei catolice și este considerată unul dintre cele mai sfinte altare pentru adepții săi. În interiorul Bazilicii, arhitectura și decorarea sunt pur și simplu divine și este considerată una dintre cele mai frumoase clădiri din lume.

Veți fi uimit de cantitatea imensă de decor și detalii și de modul în care lumina cade în raze uimitoare în anumite momente ale zilei.

Alege chiar acum un city break în Roma, dacă vrei să te bucuri de frumusețile răpitoare ale Italiei, iar Fabrica de Vacanțe îți oferă cele mai bune prețuri!

Leave a Comment